The Garden of Europe

In case you haven’t heard of them, Keukenhof (or commonly referred to as the ‘Garden of Europe’) is one of the world’s great flower gardens. In short, the gardens are renowned for their spectacular tulip displays which draw thousands of visitors in Spring each year. Given present circumstances, that’s not an option unfortunately but the gardens have kindly put together a stunning virtual tour for us all to bask in this year’s majestic display.

The sea of fresh tulip flowers is truly astounding. What’s more, in amongst these delectable blooms, look for an array of daffodils, lilies, roses, carnations, and irises. Floral meditation at its finest.

Due to the malefic Coronavirus, this gorgeous park was closed this year in March, April and May – a period of time in which the most amazing, beautifully colored flowers are blooming all around. Since its opening in 1950, visitors from all over the world- for 8 weeks, actually – had been most welcome to come and enjoy, to take photos, to smell the enchanting parfumes . Not this year.

Violinist Rosanne Philippens embraces the sunrise in Keukenhof – Keukenhof Virtually Open

One single photographer, the Dutch landscape photographer, Albert Dros, was granted a special voucher/permission to go in and immortalize the floral splendor in his pictures. Good for him!

I found an interesting video on youtube that gives you an idea….which premiered in May 2020. Take your time and enjoy!

Cristina David

Autor: "DUMNEZEU este IUBIRE" Blog Crestin Ortodox-- Cristina David

Ma numar printre cei care Il considera pe Dumnezeu Tatal Ceresc si Creatorul tuturor celor vazute si nevazute. Sufletul nostru este o particica din El iar stradania de o viata trebuie sa fie aceea de a nu Il pierde , de a-L avea mereu langa noi. El este Calea , Adevarul si Viata , dar este si Iubire in sensul cel mai inalt , mai inaltator in nemarginirea ei . Fara Dumnezeu orizontul cunoasterii noastre ar ramane foarte limitat iar sufletul nostru s-ar "pipernici" de tot , ca sa folosesc un cuvant intrebuintat in scrierile sale de Sfantul Ardealului , Parintele Arsenie Boca . Acestea le-am aflat de-a lungul vietii mele in timp ce in repetate randuri m-am simtit ridicata cu multa blandete dupa o cadere in valurile ei gata sa ma inec , ajutata apoi sa imi revin ca sa constat o data in plus, neindoielnica Prezenta Divina prin care nimic nu este imposibil a fi atins de cel care crede in El , daca Domnul Voieste stiind ca este spre Binele lui si nu spre pierzania sufletului. In mintea si intentia mea paginile care vor forma acest mijloc de comunicare usor si lesne de accesat vor incerca sa prezinte cititorilor sfaturi de mare folos duhovnicesc desprinse din scrierile sau spusele marilor sfinti parinti si daruitilor duhovnici ai lumii crestin ortodoxe.

4 gânduri despre „The Garden of Europe”

  1. Am preluat de pe Youtube doua video-ri interesante care arata gradina in toata splendoarea ei. Nu am preluat insa textul acelui material.
   Este un loc cu adevarat superb, dar daca ne gandim la sumele de bani care se varsa spre intretinerea lui, te intrebi ca si in alte situatii : ceva mai folositor pentru problemele zilnice ale oamenilor nu se putea face? O floare te incanta prin frumusete dar trece atat de repede. Mult mai intelept este sa ai o planta doua in casa de care sa te bucuri , sa le ingrijesti. Plante care infloresc mult mai des in an. Recunosc, pentru mine, acel solo la vioara , o sonata, in parcul pustiu la rasarit de soare, m-a intristat

   Apreciază

   1. Este drept ce spui, eu ma gandesc insa si la OAZA de OXIGEN pe care o astfel de gradina il ofera, sanatate curata….
    Cat despre solo-ul de vioara , tristetea pe care o poate inspira te face sa te bucuri cu mai multa insuletire de rasaritul de soare a doua zi, sa ne gandim si asa! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Phil Perkins Photography

Photo ⋅ Pictures ⋅ Poetry

Blogul lui Roman

Blog cu tentă social - politică!

Poezii pentru sufletul meu

REVISTA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI * LITERATURĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ

Angelart Star

The beautiful picture of angels makes you happy.

Imaginary Coffee

Sometimes, we need fantasy!

Lacrimaroua

... e lumea mea si , te invit in ea ...

Linistea mea

Atunci cand simti ca nu mai poti,nu renunta!Ia-ti un moment de liniste si apoi vei prinde puterea sa mergi mai departe.

Love Travelling Blog

Travel diaries providing inspiration for planning the perfect trip

La mine în suflet

Gânduri, trairi, opinii...Iubiri

Sfântul Munte Athos

Pelerinaje la Athos, produse de la Athos, viața athonită, cuvintele părinților, fotografii, înregistrări, anunțuri

racoltapetru6

Just another WordPress.com site

%d blogeri au apreciat: